Produsenter av LED utendørsbelysning presenterer kjernekonseptet for miljøvern og energisparing

Belysning, som den åndelige næring til ingeniørbygninger eller vakker natur, fester seg til mediet, slik at forskjellige vinkler og forskjellige avstander krever forskjellig natur.Byggelystekniske prosjekter har produsert flere og flere farger for våre urbane nattscener.LED-lys brukes ofte i byggebelysningsprosjekter for å skape et merkevarebilde for byens nattscene.Fremkomsten av LED-lyskilder oppmuntret raskt til bygningsbelysning.Prosessen med prosjektet og stemningen til belysning og intelligent dørbelysning kan realisere energisparing, miljøvern, intelligent system og humanitærisme.Det vellykkede bygningsbelysningsprosjektet til produsenter av LED utendørsbelysning kan gjenspeile bygningens egenskaper, struktur og ånd.Det er ikke bare for et bedre utseende, men også en slags logo.Utmerkede bygningsbelysningsprosjekter vil fortsette å bli et urbant landemerke ingeniørbygg i en by.

Forskriften for urban belysningsteknikk om arkitektonisk ingeniørdesign av bygningslysteknikk:

1. Lysstyringsmetoder bør deles inn i daglige, festivaler, store festivaler og sene kvelder, etc., som ikke bare utløser den motstridende gassen, men også presenterer kjernekonseptet miljøvern og energisparing.

2. I henhold til forskriftene om høy grense, høy kvalitet og høyt nivå.

3. Designplanen bør prioritere bruk av LED lyskildebelysningsarmaturer.Mens de oppfyller de viktigste tekniske parametrene og spesialeffektindeksverdiene, bør LED-lyskilder og LED-lamper med høye spesialeffekter, lang levetid og lavt funksjonstap brukes.

4. Skaden mellom belysningen i rommet og belysningen på bygningsfasaden bør veies rikt.LED utebelysningsprodusenten sørger for at den innvendige belysningen ikke skader enheten og utseendet til den eksterne belysningen.Samtidig skal fasadebelysningen ikke påvirke rommet.Innvendige lysforhold fører til påvirkning og miljøforurensning.
5. Sikkerhetsly og tilfluktsrom bør være i tråd med gjeldende standarder og forskrifter, og strømforsyningssystemet skal være trygt, pålitelig og rettferdig.

6. Ved valg og installasjon av belysning bør man være oppmerksom på å forhindre gjenskinn.

Basert på undersøkelse på stedet og lysgjengivelser, utfører utendørsbelysningsdesignfirmaet en detaljert statistisk analyse av lønnskostnader, lønnskostnader, servicegebyrer, skatter osv., slik at kostnadene for hvert trinn i ryggen vil ha en grov pris anslag.Ikke kast bort penger heller.

2. Temastilen for lysdesign er nøkkelen og grunnleggende for nye prosjekter, og er hovedfaktoren for suksess og fiasko for lysdesign.LED-utendørsbelysningsprodusenter bør tydeliggjøre temastilen til designplanen i henhold til den nye prosjektdesignstilen, og temastilen bør fremheve den regionale merkevaren og diversifiseringen, og kan ikke blindt følge etter.Balansen og harmonien mellom lys og mørke, for å si det enkelt, er "lyst det som skal være lyst, og ikke lyst det som ikke skal være lyst".På en måte er verdien av nattscenebelysning å søke balansen og harmonien mellom lys og mørke, slik at "det som skal være lyst er lyst, og det som ikke skal være lyst er ikke lyst", for å gi folk en sjarmerende utseende om natten.Unikt landskap.For å oppnå balansen og harmonien mellom lys og mørke, er det først nødvendig å systematisk ta tak i nattlandskapet.


Innleggstid: 22. august 2022