Hva er landskapsbelysning?

Landskap LED-belysning refererer til utendørsbelysning som har både lysfunksjon, kunstdekorasjon og miljøforskjønningsfunksjon.Landskaps LED-belysning dekker vanligvis et bredt spekter og ulike kategorier, for eksempel små scener, bygninger og annen individuell nøkkelbelysning.Derfor er belysningsteknikker varierte, og valget av belysningsinstrument er også komplekst, noe som krever høy generell evne til lysdesignere.

1. Hvorfor landskapsbelysning?

Landskap LED-belysning prosjekt forskjønning: lyskvalitet som appell av design nivå, for å møte behovene til folks åndelige estetiske nivå.Lyskultur: Lys som en måte og et middel for å tolke kultur, uttrykke naturlige eller sosiale fenomener, og dermed danne en ny måte for kulturell overføring - skapelsen av lyskultur.

2. Utvikling av landskap LED-belysning design og etablering.

(1)Funksjonell design – for å møte funksjonskravene til belysning som kjernen, Belysningsstyrkeberegning, er arrangementet av lamper og lanterner hoveddesigninnholdet.

(2)Miljødesign – for å forbedre kvaliteten på miljøet (vakkert, komfortabelt) som kjernen. Hovedinnholdet er formen på armaturene, utformingen av lysfordelingen, planleggingen av lysfarge, belysningsnivået, kontrollen av gjenskinn og harmoni med miljøet.

Tematisk design — en designide med symbolske og narrative tematiske konsepter som kjernen.

(1)Lysdesignet er kombinert med noen ideologiske temaer.

(2)Belysning blir et medium for å uttrykke visse konsepter, hendelser, betydninger eller fenomener.

(3)Verdien av lysdesign forsterkes ved å være gjennomtenkt.

(4) Lysdesign har ikke bare en form for estetisk følelse, men har også en dyp konnotasjon, med folks liv, sosiale endringer, naturfenomener, historiske vaner og så videre for å etablere en forbindelse.

3. Landskaps LED-belysningsprosjekt:

Det folk føler er ikke lenger endringene av lys og skygge som bringes av lysteknologi, men historien som designere ønsker å fortelle, følelsen av sosialt ansvar og universets mysterium som de føler bak den kunstneriske effekten presentert av lys.


Innleggstid: 28. oktober 2022